Ekipa

Miha

Joda Lego robotike in idejni oče zgodbe, ki je pred vami. Človek tisočerih zanimanj, pravi ekonom lonec idej in kreative.

Kocke ga spremljajo že od malih nog. Kljub ljubezni do tehnike in modernih tehnologij je zaprisežen zbiratelj starin, retro kosov pohištva, mopedov in specialk. Na njegovi knjižni polici si zato družbo delata gramofon in 3d printer.

Po izobrazbi učitelj športa (po novem tudi tehnike), že več let razpet med šolstvom in gospodarstvom - med formalnostjo izobraževalnih ustanov na eni strani ter širino in divjino trga na drugi strani.

Email: miha@brihtnabuca.si
Photo of Miha

Matic

Vodja tečajev, ki ve o robotiki in kockah praktično vse. V naši ekipi je že od samega začetka. Pridobljeno znanje in izkušnje z navdušenjem prenaša na mlade brihte.

Prosti čas najraje preživlja ob jezeru, z ribiško palico v roki, obkrožen z družino in prijatelji. Tudi raziskovanje naših gora mu ni tuje. Obožuje fižol in jutranji spanec. Uživa v dobri družbi, s katero lahko vrže partijo taroka.

Oseba, iz katerega vre pozitivna energija in za katerega žena pravi, da ostaja večni otrok.

Email: matic@brihtnabuca.si
Photo of Matic

Beno

Diplomant fakultete za matematiko, ki je bil vedno med najboljšimi v razredu. V razmišljanju, v reševanju problemov in v besedni interpretaciji.

Velik tehnični navdušenec, ki v našem podjetju poleg tekmovalnih programov skrbi za mehanske Lego inovacije.

Ena najbolj veličastnih je zagotovo njegov kultni robot iz Vojne zvezd R2D2 v naravni velikosti.

Email: beno@brihtnabuca.si
Photo of Beno

Aljaž

Kot učen programer pri Brihtni buči vedno znova poskrbi, da se loop dobrih idej in lepega dizajna ne konča.

Če (if) ga boste vprašali kaj najraje počne, potem (then) bo njegov odgovor zagotovo: kolesarjenje, potovanje in raziskovanje Slovenije.

Prepričani smo, da ima njegov timski duh pomembno funkcijo za uspešno delo z našimi otroki.

Email: aljaz@brihtnabuca.si
Photo of Aljaž